Finansiering

Forbrukslån til oppussing hjemme eller på hytta?

0

Begynner det å bli på tide med en oppussing hjemme eller på hytta? Enten det er kjøkken eller baderom som trenger en oppgradering så er en ting sikkert, og det er at oppussing krever penger. Med alle de hverdagslige kostnadene er det ikke alltid like lett å ta seg råd til slike prosjekter.

Som regel trenger man fagfolk til å vurdere mengden jobb, kostnad på varer og varighet på prosjektet. Slike befaringer koster som regel ingenting, men arbeidstakeren trenger bevis på at du kan betale for deg. Da kan et lån uten sikkerhet være perfekt for anledningen.

Dyr oppussing? Derfor kan et forbrukslån passe

Eksempelvis kan du få beskjed om at jobben koster deg 400 000 kroner. Slike summer er det ikke alle som har tilgjengelig, men med en enkel søknad om forbrukslån, kan dette løse seg helt smertefritt. Det tar som regel maks tre dager fra du sender inn søknad om lån, til pengene er på konto. Og husk, du trenger ikke stille med noen form for sikkerhet.

Jobben blir gjort, varene blir levert og alle er fornøyde. Selv om mange kan tenke at det å låne mye penger uten sikkerhet til et slikt prosjekt er risikabelt, må man heller se på det som en investering da oppussingen bidrar til en høyere verdi av hytta eller huset.

Det koster en del å pusse opp…

Sammenligne lån for å finne laveste rente

Husk også at det finnes mange låneagenter som kan hjelpe deg med å finne og sammenligne lån. Du trenger bare å sende inn en enkelt søknad så tar låneagenten søknaden videre til alle sine samarbeidsbanker.

Når tilbudene kommer på bordet, trenger du bare å velge det tilbudet som kommer med laveste rente på forbrukslånet. 

Det høres kanskje for godt ut til å være sant? Det viktigste du gjør før du søker om et forbrukslån, er å gå gjennom egen økonomi. Har du råd til å ta opp lån? Eventuelt hvor mye penger bør du søke om? Unngå for all del å ta opp mer penger enn det du trenger..

Gode tips for ivaretagelse av klær

Previous article

Veiledning av hydrauliske hammere

Next article

You may also like