Tips og triks

Gjør levestandarden grønnere OG mer behagelig

0

Lyst på et mer behagelig liv? Svaret ditt er kanskje ja, men å heve levestandarden er ofte dyrt. I tillegg mener du muligens økt forbruk er det siste verden trenger nå. Å legge om til en mer bærekraftig livsstil er sannsynligvis det viktigste enkeltindivider kan gjøre for å møte fremtidens utfordringer. Men ikke alt grønt og bærekraftig betyr nedskjæringer og redusert livskvalitet.

Kutt og oppgrader levestandarden

Kutt i energiforbruk, kutt i matvaner, kutt i ditt og kutt i datt, er ikke fristende, og det er tungt å endre sine vaner. Vel, heldigvis betyr den teknologiske utviklingen at vi faktisk kan leve grønnere og samtidig oppgradere levestandarden.

Smarttelefonens inntog har gjort det enklere å gjøre alt fra shopping til å sjekke neste bussavgang. Tingene vi har i hjemmet har etter hvert også blitt mulig å mobilstyre, og har du høye strømregninger, er mulighetene store for at du med en smart hjem-løsning fra https://www.somfy.no/ kan spare tusener av kroner i året. Drar du for eksempel på en ukes ferie om vinteren, trenger du ikke oppvarmet hus mens du er borte. Istedenfor kan du med mobilen sette på varmen noen timer før du kommer hjem.

Bekvemt og sikkert

Tenk deg en forvarmet hytte når du ankommer fjellet en vinterkveld i sprengkulde. Og mens du er der, kan du skru på lysene hjemme i tilfelle et kamera plukker opp innbruddstyver ved ytterdøra. I tillegg kan du ivareta barnas sikkerhet ved å la mobilen overta for farlige stikkontakter. Eller tenk deg å ligge i sofaen og sette den perfekte belysningen i rommet når du skal se film. Alt gjennom en enkelt app. Disse mulighetene fantes kun som en fjern drøm for et par tiår siden, men er fullt tilgjengelig på markedet i dag, og gir deg en sikrere, billigere og mer behagelig livsstil. Ja, grønt + behagelig er faktisk sant!

LED belysning kjøpsguide

Previous article

Slik får du et behagelig arbeidsforhold på kontoret

Next article

You may also like