Uncategorized

Hvordan kan en god seng gjøre tilværelsen lysere?

0

Drømmen om en god natts søvn kan være nærmere enn du tror. For sliter du med dårlig søvn, kan fort hverdagen bli utfordrende. Vi hører ofte uttrykk som «aldri en god dag uten en god natts søvn», og «man sover alltid best i sin egen seng». Og det er ikke uten grunn vi stadig vekk hører om dem som sliter med søvnproblematikk. For en god seng derimot, kan gjøre underverker for de fleste.

Men kan den beste sengen også gjøre mer for oss enn bare å sove godt? Kan den være med på å gjøre oss mer positive, sosiale og produktive? Vi mener at en natt i en soveplass uten sjel kan gi deg unødvendige plager. Det man bør lete etter er fantastisk komfort. Les hvorfor vi mener du fortjener en god seng.

Hardhet avgjør om du blir uthvilt

Madrasser lages i alle typer materialer, men det som er viktigst er hardheten. Noen foretrekker myke madrasser, mens andre trenger motstand. Finn en seng du kan prøve først. Tester du seng bedrenaetter.no, kan du få 100 dagers prøvetid. Velger du feil hardhet, vil du våkne opp oftere, få en avbrutt søvn som kan gi unødvendige plager.

Den perfekte senga gir deg en god natts søvn og du blir produktiv dagen derpå.

Utforming er viktig for komforten

En seng må være tilpasset den eller de som skal ligge i den. Har man en altfor liten seng, vil man faktisk oppleve å få plager som stølhet og leddsmerter. Det kan være fordi man ikke får slappet helt av, noe som vil gå ut over den daglige aktiviteten også. En dårlig natt kan føre til sykefravær og tapte anledninger. Sørg for at madrassen er stor nok, eller akkurat passe.

Fokusere på sengetøyet

Selv om en seng skal passe til stil og innredning, så kan en god natts søvn også sikres med riktig sengetøy. Er puten stor nok, eller trenger du en ekstra støttepute til ryggen? Er dynen tilpasset vinteren, eller sover du alltid med sommerdyne? Får du utslett av enkelte tekstiler? Selv om senger både kan være regulerbare eller sitte i en ramme, så er det helheten du må tenke på.

Spar penger på seng med de beste betingelser

For det er ikke bare at man blir mer energifull og glad når man sover godt, men man kan også få til helt nye ting, man før ikke trodde var mulig. Kanskje man plutselig får overskudd til å trene regelmessig eller får tid til å starte en bedrift. Det kan være nye prosjekter som igjen kan bli nye eventyr. Bestiller man fra bedrenaetter.no får man prøvetid, fri frakt og prisgaranti.

Alt i alt om riktig seng

Det er tydelig at søvn er svært viktig for hvordan man har det generelt. Da vi alle er forskjellige, så har vi ulike behov når det gjelder seng. Enkelte sverger til en sprinkelseng hver natt, mens andre vil flyte som engler på en sky.

Vi mener bestemt at halmen også påvirker oss positivt når det gjelder alle livets andre faser. Ved at man får mer overskudd fra en god natts søvn, så får man mulighet til å utforske livet på en helt ny måte. Det er viktig å ta med seg når man skal velge seg ut sin aller beste seng.

Selvfølgelig kan du foliere på egen hånd

Previous article

Gode tips for ivaretagelse av klær

Next article

You may also like