Tips og triks

LED belysning kjøpsguide

0

Nå tid dags er det flere muligheter enn noen gang før når det kommer til belysning. Men det betyr også at ting er litt mer komplisert enn det var før. Vi har derfor laget denne guiden som vil ta for seg noen av de viktigste tingene du trenger å vite før du kjøper LED belysning.

Det viktigste du trenger å vite om LED

Gjennomsnittlig pris: Prisen for LED varier alt i fra 18kr til 190kr

Gjennomsnittlig watt: 4 watt til 22 watt

Gjennomsnittlig levetid: 20 000 timer

Effektivitet

Ved å sammenligne en lyspæres produksjonsutbytte til dens watt, er den letteste måten å finne ut hvor effektiv den er. Lumen forteller hvor mye lys vi får fra lyspæren, mens watt måler hvor mye kraft den konsumerer. Jo lavere watt, jo høyere er utbyttet av lumen. Det vil si en mer effektiv lyspære. En vanlig LED lyspære bruker rundt 80 lumen per watt, mens en vanlig glødepære vil som regel bare gi deg 40-50 lumen per watt.

Levetid

En av de største fordelene med LED pærer er deres lange levetid. De har som regel en levetid mellom 15 000 timer til 30 000 timer, og kan til og med ha en levetid på 50 000 timer! Dette er 10-20 ganger så lenge som en vanlig glødepære som bare har en vanlig levetid på 1 000 til 2 000 timer.

Trenger du nye LED pærer?

Om du er på utkikk etter nye LED pærer kan du besøke lampedirekte.no. På lampedirekte finner du et bredt utvalg av belysning og annet tilbehør. Lampedirekte er en ekspert innen belysningsprodukter og har mer enn 25 år mer erfaring. De har også mer enn 10 000 fornøyde kunder hvert eneste år. Om du trenger belysning til ditt hjem kan du finne alt du trenger på deres nettside. Se det store utvalget her.

Kjøkkenmaskinene du bare må ha på kjøkkenet

Previous article

Gjør levestandarden grønnere OG mer behagelig

Next article

You may also like