Tips og triks

Lett å bli avhengig av nytelse

0

Orgasme er noe som stadig vekk blir diskutert i magasiner og nettforum. Grunnen til det er både at kvinner opplever å ikke få orgasme, mens andre en helt utrolig orgasme. Hva som er hemmeligheten vites ikke, men grunnen kan ligge i at alle er forskjellige. Orgasmekrem har en varmende effekt som noen finner uimotståelig, mens andre velger å være litt mer varsom.

Etter et samlivsbrudd kan man savne den gode sexen. Som både bestod av masse giverglede og det å komme på samme tid. Denne øvelsen krever like mye av henne som han, og dermed også viktig at man kjenner den andre. Men når man skal gjøre det selv, kan man rote seg bort i teknikk og selvfortroende.

Øv med en orgasmekrem

Grunnen til at man kan øve med en orgasmekrem er at den er varmende og ofte gir en intens multi-orgasme. Dette fenomenet er noe mange aldri har opplevd før. Kanskje man når klimaks lettere til å begynne med dersom man bruker orgasmegarantisten. Etter hvert kan man ta kontrollen selv om bli mester over situasjonen.

Orgasmekrem til han og henne

Denne kremen kan gjøre utslag for par som sliter med delt nytelse. Årsakene kan springe ut i misnøye og forakt, selv om problemet ligger i hvordan de gjør det. Kanskje handler det om enkel teknikk som er flaut å snakke om. For vi er ikke så flinke til å snakke om sex og hvordan vi selv liker det. Det skal liksom bare gå av seg selv.

Orgasmen kommer med krem som varmer og pulserer. Man bør være nøysom med påføring når man er helt ny, men etter hvert får man bedre kontroll. Så vet man akkurat hvilken dose man selv skal påføre klitoris. Få han til å gjøre det og kom flere ganger på rad.

Trening med kettlebell og manualer er for alle

Previous article

Selvfølgelig kan du foliere på egen hånd

Next article

You may also like